“Daar kunt u niet om heen”

SIEMO Obstakelmaaier

De besparing op kosten van het bijmaaien is minimaal 25%

Bereken het verdienmodel voor uw eigen bedrijf

Uit ervaring blijkt dat 95% van de obstakels mechanisch gemaaid kan worden. Ook heeft u met de obstakelmaaier een grotere kans op het aannemen van meer werk. U kunt op een lager bedrag inschrijven en houdt een gelijkblijvende marge. U zult bovendien versteld staan bij hoe weinig uren de SIEMO obstakelmaaier al rendabel is.

Al degenen die de SIEMO obstakelmaaier hebben zien werken, geven aan dat hij doet wat ervan verwacht wordt en dat de aanschaf een logische, niet te vermijden stap is. Het geboden rendement op werk biedt aan de bedrijven die ermee werken een niet te onderschatten concurrentie/calculatie voordeel.

Vul hier heel gemakkelijk het aantal bosmaaiuren in en zie wat de besparing van bijmaaien met de SIEMO obstakelmaaier ten op zichten van de bosmaaier is. Bij het aantal bosmaaiuren vult u in hoeveel uur per jaar u normaal gesproken besteed aan het bosmaaien. Bij de kosten van een manuur vult u het salaris in van de werknemer die binnen uw bedrijf bosmaait.

Kostenbesparing: €0
Percentage besparing 0%

Bent u benieuwd naar de berekeningen en welke elementen er allemaal in zijn opgenomen? Download dan hier ons Excel bestand en zie het complete overzicht van uw kostenbesparing.

Hulp nodig bij het invullen?